Overige produkten

Afzinkbare verkeerspaal

De afzinkbare verkeerspaal met ontgrendelingsplug kan worden gebruikt als anti-doorrijpaal, afzetpaal of beveiligingspaal.

De hoogte is ± 73 cm boven en de laagste stand is praktisch gelijk aan het maaiveld.

Leverbaar in:

  • een rond of vierkant model,
  • de kleuren zwart of rood,
  • diverse kleuren ontgrendelingsplug (bijv. blauw voor politie en rood voor de brandweer),
  • reflecterende ronde stickers om de zichtbaarheid te vergroten.

Praktijkprobleem als voorbeeld
Een afzinkbare verkeerspaal wordt geplaatst in een woon- of recreatiegebied. Om toegang tot dit gebied te verkrijgen gebruikt men een 3 kant-sleutel, waarmee de afzinkbare verkeerspaal kan worden bediend. De praktijk leert dat gebruikers niet altijd de afzinkbare verkeerspaal weer omhoog plaatsen, waardoor het gebied toegankelijk wordt voor ongewenst verkeer.

De oplossing!
Boender Recreatie Afvalbakken B.V. heeft een afzinkbare verkeerspaal (gemaakt van RVS) ontwikkeld, die met een doornsleutel en een speciale ontgrendelingsplug omlaag en omhoog gebracht kan worden. De gebruiker wordt ‘gedwongen’ de verkeerspaal weer omhoog te plaatsen om zijn eigen plug eruit te kunnen halen. Zonder plug is een volgend gebruik van de afzinkbare verkeerspaal namelijk onmogelijk. Zo ontstaat meer zekerheid dat een woon- of recreatiegebied afgesloten blijft.

Drijflijnen

Door het plaatsen van drijflijnen kunt u recreanten op en in het water waarschuwen om niet door te varen of verder te zwemmen.

Eén drijflijn is maximaal 50 meter lang en gemaakt van 8 of 10 mm RVS staaldraad met aangeperste ogen en kousen.

De drijvers van zeevisserijkwaliteit hebben een hart op hart afstand van standaard 300 cm. Afstanden van 150 cm of 200 cm zijn ook mogelijk. Rondom het staaldraad wordt slangbescherming geplaatst, dat tegelijk fungeert als afstandhouder.

Deze drijflijnen kunnen onderling aan elkaar gekoppeld worden en kan in elke lengte geleverd worden.