Boenderbak
90 liter

Dé Boender afvalbak 90 liter met deur

De vandalisme-arme Boender afvalbak met deur is eenvoudig in gebruik en toepasbaar in recreatiegebieden, bedrijven- en festivalterreinen en schoolpleinen.

 

De afvalbak is gemaakt van sendzimir plaatijzer, waarna een poedercoating plaatsvindt. Het deksel is standaard extra verstevigd en de bovenrand van de Boenderbak® is ter versteviging omgezet.

 

De deur wordt gesloten met een bajonetsluiting, dus openwaaien is onmogelijk en ongedierte krijgt geen kans. Deze sluiting zorgt ook voor een stevige fixatie van de afvalzak.

 

Boenderbak groen 120 liter

De 90 liter Boenderbak® (73 x 37 x 37 cm), gepoedercoat in RAL 6005 (mosgroen), wordt geleverd met deur, verstevigd deksel en azobé- of recyclingpaal (150 cm lang) met bijbehorende bevestigingsmaterialen.

De afvalbak kunt u desgewenst uitbreiden met een verstevigde deur, een vaste binnenring, verzinkte binnenbak (afvalzak overbodig), dekselbegrenzer of betonvoet. 

Optioneel kunt u de Boenderbak® (zonder binnenring) thermisch laten verzinken, ter bescherming, wanneer u bijvoorbeeld dicht bij zee zit.

Uw afvalbak met eigen logo, tekst of RAL-kleur? Kies voor de Personal Touch Boenderbak!

 • Afmeting (h x l x b): 73 cm x 37 cm x 37 cm
 • Materiaal: 2 mm sendzimir plaatijzer
 • Gewicht: ± 22 kg
 • Inhoud: 90 liter
 • Kleur: standaard RAL 6005 (mosgroen) gepoedercoat
 • Uitvoering: met deur
Boenderbak groen 120 liter

Dé Boender afvalbak 90 liter, rondom gesloten

De rondom gesloten 90 liter Boenderbak® (73 x 37 x 37 cm) is de achtkantige vandalisme-arme afvalbak, die eenvoudig in het gebruik is. De Boenderbak® is vervaardigd van sendzimir plaatijzer, waarna de Boenderbak® wordt gepoedercoat. Het deksel is standaard extra verstevigd en de bovenrand van de Boenderbak® is ter versteviging omgezet. Het huis van de afvalbak is geheel gesloten, zodat ongedierte geen kans krijgt.

De rondom gesloten 90 liter Boenderbak® heeft dezelfde afmetingen als de 90 liter Boenderbak® met deur (73 x 37 x 37 cm) en wordt geleverd in RAL 6005 (mosgroen) inclusief verstevigd deksel en azobé- of recyclingpaal (150 cm lang) met bijbehorende bevestigingsmaterialen. De rondom gesloten Boenderbak® kunt u desgewenst uitbreiden met een vaste binnenring, verzinkte binnenbak (afvalzak overbodig), dekselbegrenzer of betonvoet. Ook de afvalzakken (1 maatvoering) zijn in RAL 6005 (mosgroen) leverbaar. Optioneel kunt u de Boenderbak® (zonder binnenring) thermisch laten verzinken, ter bescherming, wanneer u bijvoorbeeld dicht bij zee zit. Geef uw Boenderbak® een personal touch met een laser gesneden afbeelding en/of tekst. Hierbij kunt u denken aan uw bedrijfslogo of verenigingslogo, maar ook een zelf gekozen afbeelding of tekst is mogelijk. Ook is het mogelijk uw eigen RAL-kleur te kiezen, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfskleur.

 • Afmeting (h x l x b): 73 cm x 37 cm x 37 cm
 • Materiaal: 1,5 mm sendzimir plaatijzer
 • Gewicht: ± 22 kg
 • Inhoud: 90 liter
 • Kleur: standaard RAL 6005 (mosgroen) gepoedercoat
 • Uitvoering: rondom gesloten