Extra Opties

Verstevigde deur

De verstevigde deur kan als extra optie besteld worden voor de 90 en 120 liter Boenderbak®. De binnenzijde heeft zowel aan de boven- als aan de onderzijde een extra versteviging van plaatijzer. De deur is hiermee nog beter bestand tegen vernielzucht. De Geperforeerde Boenderbak® is niet leverbaar met een verstevigde deur.

 

Vaste binnenring

De binnenring zorgt ervoor dat de afvalzak extra wordt ingeklemd en bij zwaar afval niet wegglijdt. Door de binnenring is de afvalzak ook nauwelijks zichtbaar. De binnenring is als extra optie voor alle modellen te bestellen, behalve bij de thermisch verzinkte modellen. Gezien de speciale constructie is het echter niet mogelijk de binnenring achteraf los bij te bestellen.

Verzinkte binnenbak

Milieubewust en de plastic soep verminderen? Kies voor de verzinkte binnenbak. Deze is door het handvat eenvoudig te legen en maakt de afvalzak overbodig. Scheurende afvalzakken door scherp afval (bijvoorbeeld glas, takken, blikjes) is hiermee verleden tijd. De verzinkte binnenbak is bij alle modellen Boenderbak® leverbaar.

Dekselbegrenzer

De dekselbegrenzer is een onderdeel dat in het verstevigde deksel geplaatst kan worden. Het zorgt ervoor dat het deksel niet onnodig opengelaten wordt.

Vogels en inval van regenwater krijgen hierdoor geen kans. Storten van grote zakken afval kan hiermee ook voorkomen worden.

Asbak

Heel milieubewust wordt een uitgemaakte sigaret vaak in een afvalbak gegooid. Het gevolg: een weggesmolten afvalzak of erger: een afvalbak-brand. Deze asbak is bevestigd aan de Boenderbak® en is door rond te draaien makkelijk te legen. Sigarettenfilters op bijvoorbeeld stranden of in bosgebieden behoren tot het verleden!

Betonvoet

De gewapende betonvoet (hxlxb: 7x50x50cm) is speciaal ontwikkeld voor alle modellen Boenderbak®. Het zorgt voor ondersteuning van de vuilnisbak in gebieden met een instabiele ondergrond, zoals bijvoorbeeld drassige ondergrond. De azobé-paal én de betonvoet worden aan de vuilnisbak bevestigd.

Palen

De Boenderbak® wordt standaard bevestigd aan een 150 cm lange azobé- of recyclingpaal. Desgewenst is tegen een meerprijs ook een azobépaal van 200 cm leverbaar.

Afvalzakken

Alle modellen Boenderbak® kunnen worden gebruikt met een afvalzak. Onze standaard afvalzak (1 maatvoering, 120 liter, RAL-kleur 6005) met een dikte van 30 mm is geschikt voor al onze modellen. Uw afvalbak komt het beste tot zijn recht met de tips op plaatsen afvalzak.

Muurbevestiging

Wilt u geen azobé- of recyclingpaal aan uw 120 liter Boenderbak® met deur, dan kunt u gebruik maken van een muurbevestiging. De muurbevestiging bestaat uit 2 onderdelen en is gemaakt van plaatijzer.

Thermisch verzinkt

Ieder model Boenderbak® (zonder binnenring) kunt u thermisch laten verzinken en hierna laten poedercoaten in de gewenste RAL-kleur. De thermisch verzinkte Boenderbak® wordt aanbevolen voor het gebruik op stranden.